Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Terveys ja hyvinvointi

Kommentti: Pitihän se kokeilla satasen putkiloa

En ole luksuskosmetiikan suurkuluttaja, vaan suosin pikemminkin huokeita markettuotteita. Atoopikkona katson toki tarkasti, mitä käytän.

Minulla on kuitenkin heikot hetkeni, jolloin hyväuskoisuus voittaa järjen. Saatan sortua ostamaan kosmeettisen tuotteen, jonka luvataan tekevän ihmeitä. Eivät ne koskaan tee.

Seitsemisen vuotta sitten kokeilin erästä ripsienhoitoainetta, jonka ansiosta ystäväni kertoi saaneensa upeat ripset.

Parin millilitran pakkaus maksoi noin satasen. OIin varma, että viskaan muutaman kuukauden kuluttua putkilon roskikseen – ripset yhtä mitättömän mittaisina kuin aina ennenkin.

Aluksi ei tapahtunut mitään. Kun viikkoja oli kulunut noin viisi, huomasin eräänä aamuna, että maskaran harjaaminen ripsiin oli helpompaa kuin ennen. Parin kolmen viikon kuluttua ripset olivat räjähtäneet niin pitkiksi, että muutkin sen huomasivat. Tulos oli mielestäni luonnollinen verrattuna omien ripsien päälle liimattaviin pidennyksiin.

Olin kohdannut ensimmäisen kosmeettisen tuotteen, jonka tehon pystyin näkemään.

Siitä asti olen käyttänyt tuotetta, mutta pitänyt toki välillä hiukan taukoja. Ongelmia ei ole ollut. Voi jopa olla, että ripsiliimat ärsyttäisivät herkkää silmäluomien ihoa enemmän kuin kyseinen hoitoaine.

Tämä on vain minun kokemukseni asiasta. Kehotan katsomaan tarkasti, mitä ainesosia käyttämäsi ripsienhoitoaine tai -seerumi sisältää. Jos tuotteen turvallisuus epäilyttää, helpointa on jättää se käyttämättä. Kysehän on kovin turhamaisesta asiasta.

Mainittakoon vielä, että työtoverini kertoi saaneensa ripsensä kukoistamaan risiiniöljyllä. Litrahinta oli varmasti vähän toista luokkaa kuin minun luottotuotteellani.

Katariina Hakaniemi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi