Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Nakki-frittata

Nopeasti valmistuvan frittatan voi tarjoilla sekä kuumana että kylmänä. Vaihtelua saat erilaisilla kasviksilla.

Nakki-frittata

200 g pakasteparsakaalia

1 sipuli

400 g nakkeja

8 kananmunaa

2 rkl vettä

½ tl suolaa

½ tl mustapippuria

1. Voitele uunivuoka tai laita uunivuoan pohjalle leivinpaperi.

2. Sulata parsakaalit. Suikaloi sipuli ohuiksi puolikuiksi. Paloittele nakit.

3. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää vesi sekä mausteet.

4. Levitä uunivuoan pohjalle sipulisuikaleet, nakit sekä kohmeiset parsakaalit.

5. Kaada päälle kananmunaseos ja nosta vuoka uuniin.

6. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

7. Voit halutessasi nostaa lämmön 225 asteeseen viimeiseksi 5 minuutiksi, jotta frittatan pinta ruskistuu lisää.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi