Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Viikunahillo

Viikunahillo maistuu voimakasaromisten juustojen, erityisesti sinihomejuuston kanssa. Ilahduttaa myös ruokalahjana.

Viikunahillo

500 g kuivattuja, pehmeitä viikunoita

1 vaniljatanko

1 dl juoksevaa hunajaa

2 kanelitankoa

1 dl valkoista glögijuomaa

1 dl valkoviiniä tai appelsiinimehua

1. Leikkaa viikunoista kova kanta pois. Paloittele viikunat saksilla.

2. Laita viikunat kattilaan.

3. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet viikunanpalojen joukkoon.

4. Lisää kattilaan hunaja, kanelitangot, vaniljatanko, glögijuoma ja valkoviini.

5. Keitä hilloa 20-30 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes se on tasaisen sakeaa.

6. Poista hillosta kaneli- ja vaniljatanko.

7. Jäähdytä ja purkita hillo kuumiin puhtaisiin lasipurkkeihin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi