Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Punajuurifalafelit

Kasvisten syöminen on hyväksi omalle ja ympäristön hyvinvoinnille. Kaiken lisäksi ne ovat herkullisia!

Punajuurifalafelit

1 prk (380 g) kikherneitä

3–4 etikkapunajuurta

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

2 rkl öljyä

1,5 tl juustokuminaa

1 dl korppujauhoja

1 kananmuna

0,5 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1. Huuhtele ja valuta kikherneet. Valuta etikkapunajuuret.

2. Hienonna kikherneet ja punajuuret monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

3. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota sipuleita ja juustokuminaa hetki öljyssä kuumassa pannussa.

4. Sekoita kaikki aineet keskenään yhdeksi massaksi.

5. Muotoile massasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä ja kääntele ne korppujauhoissa.

6. Kuumenna pannussa öljyä ja paista falafeleja pienissä erissä noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi