Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Nakki-kasvispata

Keittiön puhtautta on helppo ylläpitää, kun jäljet siivoaa heti ruoanvalmistuksen jälkeen. Tiskaa, laita ruoka-aineet paikoilleen ja pyyhi tasot – ja nauti!

Nakki-kasvispata

6 perunaa

1 punasipuli

2 keltaista paprikaa

200 g porkkanoita

500 g tomaattia

2 vartta lehtiselleriä

1 rkl rypsiöljyä

2 dl vettä

1 dl tuoretta basilikaa (silputtuna)

1 tl suolaa, 1 tl mustapippuria

200 g nakkeja

1. Kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

2. Paloittele perunat ja porkkanat pieniksi ja muut kasvikset isommiksi paloiksi. Lohko sipuli.

3. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää paloitellut perunat, porkkanat, sipuli sekä vesi.

4. Kuumenna sekoitellen noin 10 minuuttia.

5. Lisää loput paloitellut kasvikset sekä mausteet.

6. Lisää hiukan vettä, jos kasviksista ei irtoa nestettä riittävästi.

7. Anna hautua nakkien valmistelun ajan.

8. Ruskista pilkottuja nakkeja kuumalla paistinpannulla hetki.

9. Lisää nakit kasvispataan ja keitä hiljaa poreillen, kunnes perunat ovat kypsiä.

10. Tarkista kypsyys ja maku. Mausta tarvittaessa lisää.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi