Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Poro-paahtojuuressalaatti

Itsenäisyyspäivänä kattaus on sinivalkoinen ja sytytetään kaksi kynttilää, jotka viestivät turvaa, kotia ja muistamista. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Poro-paahtojuuressalaatti

500 g perunoita

3 porkkanaa

pala lanttua

1 punasipuli

0,5 dl öljyä

2 rkl tuoretta rosmariinia

1 tl suolaa, 0,5 tl mustapippuria

150 g kylmäsavustettua poroa viipaleina

3 dl rucolaa

1 rkl kapriksia

1 suolakurkku kuutioina

1. Pese perunat mahdollisimman puhtaiksi, leikkaa lohkoiksi.

2. Kuori lanttu, punasipuli ja porkkanat. Leikkaa ne lohkoiksi tai paloiksi. Sekoita ainekset keskenään kulhossa.

3. Lisää öljy, riivitty rosmariini ja mausteet.

4. Kaada ainekset leivinpaperoidulle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes kypsiä.

5. Levitä kypsä peruna-juuressalaatti lämmitetylle tarjoiluvadille.

6. Nosta päälle poroviipaleita, suolakurkku kuutioita, rucolan lehtiä ja kapriksia. Tarjoa heti.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi