Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Savukalaohukaiset

Ruoanlaitto tuottaa monille myös itsetekemisen ja lopputuloksen näkemisen iloa.

Savukalaohukaiset

2 munaa

6 dl maitoa

1 ½ dl perunamuusijauhetta

1 dl vehnäjauhoja

½ dl öljyä tai juoksevaa margariinia

½ tl suolaa

150 g savukalaa

paistamiseen öljyä

1. Vatkaa munat ja maito.

2. Lisää keskenään sekoitetut muusijauhe ja vehnäjauhot.

3. Anna taikinan turvota noin ½ tuntia.

4. Lisää joukkoon juokseva margariini ja suola.

5. Kuumenna pannussa rasva.

6. Kaada ohukaistaikinaa pannulle ja lisää kullekin ohukaiselle muutama savukalan pala vielä, kun taikina on hyytymätön. (Kalan voi myös pilkkoa pieneksi ja sekoittaa ohukaistaikinan joukkoon.)

7. Paista ohukaiset molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi.

8. Nauti ohukaiset lämpimänä esimerkiksi salaatin kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi