Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Broileribolognese

Bolognesekastikkeen voi tehdä myös kevyestä broilerinjauhelihasta. Tarjoa kastike esimerkiksi pastan tai perunoiden kanssa.

Broileribolognese

400 g (broilerin) jauhelihaa

1 rkl öljyä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 porkkana

1 rkl öljyä

1 tl balsamiviinietikkaa

1 tl sokeria

suolaa, mustapippuria

1 tl kuivattua basilikaa

1 prk (400 g) tomaattimurskaa

2 dl vettä

2 rkl tomaattisosetta

tarjoiluun spagettia, juustoraastetta

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

3. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla.

4. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli ja porkkana.

5. Lisää joukkoon pannulle balsamiviinietikka, sokeri ja basilika.

6. Lisää tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhteluliemi pannulle.

7. Mittaa joukkoon tomaattisose.

8. Hauduta 10–15 minuuttia. Tarkista maku ja mausta mieleiseksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi