Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Uunilohi, Piparjuurikastike

Uunilohi on ehkä helpoin ja vaivattomin tapa valmistaa hyvä ateria lohesta. Kastikkeeseen voimakasta ja aromikasta makua saa piparjuurella.

Uunilohi

0,5–1 kg lohifilee

mustapippuria, suolaa

0,5 dl sitruunamehua

1. Laita lohifilee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan.

2. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Purista sitruunamehua päälle.

3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia tai kunnes kala on kypsä.

Piparjuurikastike

150 g ranskankermaa

1 dl hienonnettua tilliä

½ sitruunan raastettu kuori

0,5 rkl raastettua piparjuurta

ripaus suolaa

1. Sekoita ranskankerman joukkoon muut aineet.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi