Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Lehtikaali-pastakastike

Lehtikaali kestää hyvin pientä pakkasta ja sen maku vain paranee ensimmäisten pakkasten tultua.

Lehtikaali-pastakastike

4-5 dl lehtikaalia

2 rkl öljyä

2 valkosipulinkynttä

1 dl kuorittuja auringonkukan siemeniä

kasvislientä

1 dl kuohukermaa

suolaa, mustapippuria

1 rkl sitruunanmehua

ruohosipulia, persiljaa

1. Leikkele lehtikaali vähän pienemmiksi.

2. Kuumenna öljy kasarissa ja lisää joukkoon valkosipulimurska, auringonkukan siemenet ja lehtikaali.

3. Lisää tarpeen mukaan kasvislientä jos seos näyttää kuivuvan.

4. Lisää lopuksi kerma.

5. Mausta juuri ennen ruokailua suolalla, mustapippurilla, sitruunanmehulla ja vihreillä, tuoreilla yrteillä maun mukaan.

6. Tarjoa täysjyvä kierremakaronien kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi