Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Omenainen puolukkavispipuuro

Makeuta puuro omenasoseella. Omenasoseen asemasta makeuttamiseen voi käyttää myös muita hedelmäsoseita tai soseutettua banaania.

Omenainen puolukkavispipuuro

1 l vettä

200 g puolukoita

2 dl mannasuurimoita

1-2 dl omenasosetta

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi

2. Vatkaa mannasuurimot veteen. Anna kypsyä 10 minuuttia hiljaa hautuen kannen alla välillä sekoittaen.

3. Soseuta kokonaiset marjat esim. sauvasekoittimella.

4. Lisää sose kypsään puuroon, sekoita.

5. Sekoita joukkoon omenasose, jotta saat puuroon makeutta.

6. Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi