Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Perunarieskat

Eilisen perunamuusin rippeistä valmistuu nopeasti tuoretta leipää.

Perunarieskat

5 dl perunamuusia

1 tl suolaa

1 kananmuna

1 dl kaurahiutaleita

2.5 dl hiivaleipäjauhoja

1. Lisää perunamuusin joukkoon suola ja kananmuna.

2. Sekoita muusiin kaurahiutaleet ja jauhot.

3. Jaa taikinasta jauhojen avulla leivinpaperoidulle pellille noin 14 taikinakasaa.

4. Muotoile taikinakasoista jauhotetuin sormin ohuita leipäsiä.

5. Pistele rieskat haarukalla.

6. Paista 250-asteisessa uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes rieskojen pinta on hieman ruskistunut. Nauti heti.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi