Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Juusto-puolukkapiirakka

Puolukan hapokkuus peittyy parhaiten makeissa leivonnaisissa.

Juusto-puolukkapiirakka

75 g margariinia tai voita

½ dl sokeria

1 kananmuna

1½ dl vehnäjauhoja

1 tl kardemummaa

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g leipäjuustoa

4 dl (200 g) puolukoita

3 kananmunaa

1 prk (200 g) kermaviiliä

1 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna vatkaten, sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

3. Levitä taikina piirakka-vuokaan (halk. n. 27 cm).

4. Kuutioi juusto ja levitä pohjalle, samoin puolukat.

5. Sekoita kananmunat haarukalla ja lisää joukkoon kermaviili sekä sokerit. Sekoita ja kaada vuokaan.

6. Paista uunissa noin 30-40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä vaniljakastikkeen kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi