Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Pasta-broilerivuoka

Hyödynnä edellisen päivän pasta erilaisiin salaatteihin, uuniruokiin tai paista pannulla kasvisten kera.

Pasta-broilerivuoka

2 (puna)sipulia

400 g broilerisuikaleita

1 rkl öljyä

suolaa, mustapippuria, currya

6 dl pastaa

1 tlk tomaattimurskaa

3–4 valkosipulinkynttä

1 tl oreganoa

1 pkt pakastepinaattia hienonnettuna

2 dl maitoa

100 g juustoraastetta

50 g parmesaaniraastetta

1. Kuori ja leikkaa sipulit reiluiksi paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia ja broilerisuikaleita kevyesti.

2. Mausta suolalla, mustapippurilla ja currylla.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi tai hyödynnä eilisen pasta. Valuta ja kaada broilerin joukkoon.

4. Sekoita tomaattimurskan joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, oregano, mustapippuri, sulanut pinaatti ja ripaus suolaa.

5. Sekoita maito ja juustoraasteet keskenään.

6. Levitä uunivuokaan kerroksittain pasta-broileriseosta, tomaattikastiketta ja juustoja.

7. Jätä päällimmäiseksi kerros juustoa.

8. Kypsennä 175-200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi