Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kinkkupasteijat

Isänpäivänä nautitaan itsetehdyistä lämpimäisistä ja vaihdetaan kuulumisia yhteisen pöydän ääressä.

Kinkkupasteijat

1 pkt (500g) lehtitaikinalevyjä

100 g kinkkusuikaleita

½ suippopaprika

150 g tuorejuustoa

½ dl hienonnettua persiljaa

mustapippuria

Voiteluun: kananmunaa

Pinnalle: seesaminsiemeniä

1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan.

2. Kuutioi suippopaprika pieniksi.

3. Sekoita kinkkusuikaleet, paprika, persiljasilppu ja mustapippuri tuorejuuston joukkoon.

4. Leikkaa taikinalevyt puoliksi.

5. Laita taikinaneliöiden keskelle reilu lusikallinen täytettä.

6. Kostuta veteen kastetulla sormella kaksi neliön vastakkaista kulmaa ja nipistä kulmat yhteen.

7. Voitele pasteijat kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.

8. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi