Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Juuresranskalaiset

Levitä ranskalaiset tasaisesti leivinpaperin päälle pellille niin, etteivät ne osu toisiinsa. Näin niistä tulee rapeita.

Juuresranskalaiset

6 isoa perunaa

3 porkkanaa

2 palsternakkaa

2 rkl rypsiöljyä

¾ tl suolaa

½ tl paprikajauhetta

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori, huuhtele ja kuivaa juurekset.

2. Perunat voit halutessasi jättää kuorimatta, mutta pese ne silloin huolellisesti juuresharjalla.

3. Leikkaa kaikki juurekset samankokoisiksi tikuiksi (n. 10 x 1 cm).

4. Laita juurestikut suureen kulhoon ja sekoita niihin öljy sekä mausteet.

5. Levitä ranskalaiset tasaisesti leivinpaperin päälle pellille.

6. Paista uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat kypsiä ja hieman ruskistuneita.

Tuula Koivunen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi