Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Pasta bolognese linsseistä

Jos sinulla ei ole kaikkia reseptissä olevia raaka-aineita, ole luova ja korvaa kaapistasi löytyvällä toisella aineella tai jätä kokonaan pois.

Pasta bolognese linsseistä

1 porkkana

1 sipuli

1-2 valkosipulinkynttä

2 rkl rypsiöljyä

175 g belugalinssejä

1 tlk tomaattimurskaa

150 g creme fraichea

1 kasvisliemikuutio

1 tl sokeria

1 rkl balsamiviinietikkaa

suolaa

Tarjoiluun 350 g spagettia

raastettua parmesan-juustoa

1. Kuori porkkana, sipuli ja valkosipulinkynnet.

2. Raasta porkkana, hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

3. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä muutama minuutti kunnes ne pehmenevät.

4. Huuhtele linssit siivilässä. Lisää kattilaan linssit, tomaattimurska, crème fraiche, kasvisliemikuutio ja sokeri.

5. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes linssit ovat pehmentyneet.

6. Kypsennä loppupuolella pasta omassa kattilassaan paketin ohjeiden mukaisesti.

7. Mausta kastike balsamiviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.

8. Tarjoile keitetyn pastan ja parmesan-raasteen kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi