Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Rapeat perunankuoret, Kaurafraiche dippi

Kivaa naposteltavaa pyhäinpäivän aatoksi! Kuori veitsellä vaikkapa perunasoseen menevistä perunoista hieman paksumpia viipaleita ja hyödynnä ne sipseiksi.

Rapeat perunankuoret

perunoita

rypsiöljyä

suolaa, yrttejä

1. Leikkaa hyvin pestyt perunat veitsellä karkeiksi, paksuiksi kuorisiivuiksi.

2. Laita kulhoon ja valuta öljy ja mausteet päälle, sekoita.

3. Levitä kuorisiivut uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa noin 25-30 minuuttia 225°C.

Kaurafraiche dippi

1 purkki kaura creme fraichea

0,5 dl hienonnettua ruohosipulia

2 tl sinappia

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

mustapippuria

1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna maustua jääkaapissa hetki.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi