Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Minestronekeitto

Maukas ja runsaasti kasviksia sisältävä minestronekeitto on aromikas ja maut sen kun paranevat säilytyksen myötä.

Minestronekeitto

1 sipuli

2 porkkanaa

2 paprikaa

3 valkosipulinkynttä

2 lehtisellerinvartta

5 tomaattia

2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä

1 ½ l kasvislientä

2 rkl tomaattipyreetä

300 g savupalvikinkkua

2 dl rakettispagettia

mustapippuria, suolaa

1 dl hienonnettua persiljaa

1. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli. Leikkaa kuoritut porkkanat ohuiksi suikaleiksi.

2. Suikaloi paprika. Pilko lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi ja tomaatit paloiksi.

3. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset. Kääntele kovalla lämmöllä muutama minuutti.

4. Lisää kasvisliemi ja tomaattipyree.

5. Leikkaa savupalvikinkku suikaleiksi ja lisää liemeen yhdessä rakettispagetin kanssa.

6. Anna kiehua, kunnes spagetti on kypsää. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

7. Lisää keittoon hienonnettua persiljaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi