Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Pastavuoka soijarouheesta

Lihalle löytyy monenlaisia kasvispohjaisia vaihtoehtoja, joilla lihan voi halutessaan korvata ruoanlaitossa.

Pastavuoka soijarouheesta

6 dl tummaa makaronia

vettä makaronien keittämiseen

1 tl suolaa

1 ½ dl tummaa soijarouhetta

3 dl vettä

½ kasvisliemikuutio

1 rkl öljyä

1 sipuli

1 porkkana raasteena

1 rkl tomaattipyreetä

1 rkl vähäsuolaista soijakastiketta

mustapippuria, ripaus chilimaustetta

Munamaito: 8 dl maitoa, 2 kananmunaa, suolaa

Pinnalle: tomaattia, juustoraastetta

1. Keitä soijarouhetta noin 5 minuuttia liemikuutiolla maustetussa vedessä. Valuta keitinvesi pois, jos tarpeen.

2. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä miltei kypsäksi ja kaada vesi pois.

3. Hienonna sipuli ja paista sitä ja soijarouhetta pannulla tilkassa öljyä. Lisää porkkanaraaste, tomaattipyree, soijakastike ja mausteet.

4. Riko kananmunat kulhoon, vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito, mausta suolalla.

5. Laita voideltuun uunivuokaan puolet makaroneista. Lisää sipuli-soijarouheseos ja loput makaronit. Kaada munamaito vuokaan. Jos haluat, pane päälle viipaloituja tomaatteja ja juustoraastetta.

6. Paista laatikkoa 175-asteisessa uunissa tunnin verran. Suojaa foliolla, jos pinta tummuu liikaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi