Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Uunijuurekset

Syksy tuo tullessaan joukon värikkäitä ja maukkaita juureksia, jotka kypsyvät sulassa sovussa uunissa.

Uunijuurekset

500 g lanttua

300 g palsternakkaa

2 kpl sipulia

5 kpl porkkanaa

0,5 dl rypsiöljyä

1 rkl juoksevaa hunajaa

2 tl yrttimaustesekoitusta tms.

1 tl suolaa

1. Kuori juurekset. Kuutioi lanttu. Lohko palsternakat ja sipulit. Paloittele porkkanat.

2. Mittaa isoon kulhoon öljy, hunaja ja mausteet, sekoita. Lisää kulhoon paloitellut juurekset ja sekoita.

3. Kumoa juurekset leivinpaperin päälle pellille tasaiseksi kerrokseksi.

4. Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 30-40 minuuttia. Tarkista juuresten kypsyys.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi