Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Savukala-vesikrassisalaatti

Järvikalojen syöminen lajeja vaihdellen, edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Savukala-vesikrassisalaatti

2 dl maustamatonta jogurttia

1 ruukku tilliä

0,5 ruukkua oreganoa

2 valkosipulinkynttä

suolaa, mustapippuria

2 tl juoksevaa hunajaa

1 kurkku

1 ruukku salaattia (esim. lollo rosso)

300 g lämminsavukalafileetä

2 ruukkua vesikrassia

1. Mausta jogurtti silputuilla yrteillä, valkosipulilla, mausteilla ja hunajalla.

2. Kuori kurkku, halkaise se, vetäise siemenet lusikalla pois, viipaloi puolikkaat ja sekoita ne jogurttikastikkeeseen.

3. Revi salaatinlehdet ja asettele laakealle tarjoiluastialle.

4. Nosta ruodottomat ja nahattomat kalapalat salaatille.

5. Levitä jogurttikurkut päälle ja silppua vesikrassi pinnalle.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi