Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kasvissosekeitto

Kannusta ja rohkaise lasta maistamaa uusia makuja. Lapsen ruokailusta ja ruoasta huolehtiminen on välittämistä.

Kasvissosekeitto

1 rkl öljyä

currya, jeeraa, inkivääriä

1,5 l erilaisia kasviksia kuorittuna ja pilkottuna (noin 700 g), esim. sipulia, perunaa, porkkanaa, lanttua, purjoa, selleriä, palsternakkaa, kukkakaalia

1,5 l kasvislientä

(suolaa)

pippuria

yrttejä

1. Kuori ja paloittele kasvikset.

2. Kuumenna öljy, lisää siihen mausteet ja pyörittele kasvispaloja hetken ajan.

3. Lisää kasvisliemi ja keitä kypsiksi.

4. Soseuta tehosekoittimessa, sauvasekoittimella tai pusertamalla siivilän lävitse.

5. Maista ja mausta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi