Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Broileritortillat

Valitse täysjyvävehnätortilla joka on runsaskuituinen vaihtoehto ja tarjoa lisänä raikasta salaattia.

Broileritortillat

300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita

broilerimaustetta, suolaa, mustapippuria

1 iso sipuli

1 paprika

½ kesäkurpitsa

2 valkosipulin kynttä murskana

1-2 dl salsaa (kaupan valmis tai tee itse)

vettä

1 pkt täysjyvätortillalettuja (8 kpl)

juustoraastetta

Tarjolle erikseen: salsaa & valkosipuli-kermaviiliä (2 dl kermaviiliä +2 valkosipulinkynttä murskana)

1. Paista broilerisuikaleet pannulla kypsäksi ja mausta.

2. Lisää mukaan pilkotut sipulit, kesäkurpitsa ja paprika, kääntele hetki.

3. Kaada pannulle mukaan salsa ja noin desin verran vettä. Anna hautua 10 minuuttia.

4. Annostele tortillaletun päälle noin kauhallinen kanatäytettä, kääri rullalle ja asettele uunivuokaan.

5. Ripottele vielä juustoraastetta hieman päälle.

6. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hiukan väriä.

7. Tarjoa salsan, valkosipuli-kermaviilin ja vihersalaatin kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi