Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Omena-puolukkapaistos

Viikonlopun syksyinen herkku valmistuu omenoista ja puolukoista.

Omena-puolukkapaistos

4 omenaa

3 dl puolukoita

1 dl fariinisokeria

Muruseos

3/4 dl sokeria

2 dl kaurahiutaleita

1 dl vehnäjauhoja

1 tl kardemummaa

100 g voita tai margariinia

Tarjoiluun

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1. Pese ja halkaise omenat, poista siemenkodat.

2. Leikkaa omenat lohkoiksi ja asettele voideltuun uunivuokaan.

3. Levitä puolukat ja fariinisokeri omenien päälle.

4. Sekoita muruseoksen kuivat aineet keskenään ja nypi ne pehmenneen voin joukkoon.

5. Murentele taikina omena-puolukkaseoksen päälle.

6. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

7. Tarjoa jälkiruoaksi vaniljakastikkeen kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi