Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Jauheliha-puolukkapyörykät

Puolukka sisältää enemmän luontaista sokeria kuin mustikka. Marja on kuitenkin niin hapokas, että ihmisen makuaisti ei pysty aistimaan puolukan makeutta.

Jauheliha-puolukkapyörykät

500 g jauhelihaa

1 dl korppujauhoja

2 dl vettä tai kermaviiliä

1 sipuli

1 kpl kananmuna

1 dl puolukoita tai puolukkahilloa

1 tl suolaa, 1 tl mustapippuria, 1 tl jauhelihamaustetta

2 valkosipulinkynttä

1 tl paprikajauhetta

1. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipulit ja lisää joukkoon.

2. Lisää kanamuna, puolukat, mausteet ja jauheliha.

3. Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä uunipellille leivinpaperin päälle.

5. Kypsennä pihvit 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi