Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Ohrainen broilerikeitto

Runsaskuituiset ja kotimaiset ohrasuurimot sopivat hyvin keittoihin, risottoihin, laatikkoruokiin, leivonnaisten täytteisiin ja puuroihin.

Ohrainen broilerikeitto

300 g broilerin fileetä tai suikaleita

1 iso sipuli

2 porkkanaa

1 palsternakka

pala juuriselleriä

1 rkl rypsiöljyä

1 prk tomaattimurskaa

8-10 dl vettä

1-2 kpl kanaliemikuutioita

1 dl esikypsytettyjä ohrasuurimoita

mustapippuria, suolaa, tuoretta persiljaa

1. Pilko broileri, kuori ja silppua sipuli. Kuori juurekset ja kuutioi ne.

2. Kuumenna öljy kattilassa ja paista broilerin paloja hetki.

3. Lisää sipulit ja juureskuutiot ja kuullota hetki.

4. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kiehuva vesi.

5. Lisää ohrasuurimot, kanaliemikuutio ja mustapippuri. Keitä noin 20 minuuttia.

6. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi