Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kantarellilla täytetyt kesäkurpitsat

Puhdistetut kantarellit voi laittaa suoraan pannulle ja kypsentää omassa nesteessään.

Kantarellilla täytetyt kesäkurpitsat

0,5 l kantarelleja

2 rkl öljyä

1 dl purjoa hienonnettuna

suolaa, chilijauhetta

2 dl kookos- tai soijakermaa

2 rkl sitruunanmehua

2 kesäkurpitsaa

Pinnalle:

0,5 dl kurpitsansiemeniä rouhittuna

2 rkl korppujauhoja

1. Pilko sienet ja kuumenna niitä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää öljy ja hienonnettu purjo ja paista kevyesti. Mausta suolalla ja chilillä.

2. Sekoita joukkoon kookos- tai soijakerma ja sitruunanmehu. Keitä, kunnes muhennos sakenee.

3. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra puolikkaista sisukset pois. Leikkaa kurpitsanpuolikkaiden pohjista ohuet viipaleet niin, että puolikkaat pysyvät paikoillaan.

4. Pane kesäkurpitsat uuninkestävälle vadille. Pilko pohjista leikatut viipaleet ja lisää ne sekä koverrettu sisus muhennoksen joukkoon.

5. Täytä kurpitsanpuolikkaat muhennoksella.

6. Sekoita kurpitsansiemenet ja korppujauho keskenään ja ripottele muhennoksen päälle.

7. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi