Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Syksyinen makkarapata

Erilaisista sipuleista, kaalista ja tomaateista valmistuu maukasta arkipataa. Yrttejä ripotellaan päälle antamaan väriä ja raikkautta.

Syksyinen makkarapata

½ pieni kaali silputtuna

1 purjo suikaloituna

1 lohkottu punasipuli

1 hienonnettu sipuli

3 valkosipulinkynttä viipaleina

2 lohkottua tomaattia

1 tlk tomaattimurskaa

½ dl chilikastiketta

½ tl jauhettua mustapippuria myllystä

2,5 dl lihalientä

400 g pilkottua lenkkimakkaraa

pinnalle mieleistä yrttiä

1. Lado kattilaan kaikki muut ainekset paitsi makkarat.

2. Hauduta noin 15 minuuttia.

3. Lisää hieman ruskistetut makkaran palaset ja hauduta vielä pataa viitisen minuuttia.

4. Ripottele pinnalle jotain mieleistäsi yrttiä ja mausta halutessasi oman maun mukaan.

5. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi