Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kalapuikot

Kalapuikot on helpoin leikata ja käsitellä pakastekalan ollessa vielä vähän kohmeista.

Kalapuikot

1 pkt pakastekalaa (seiti, turska)

1 muna

1 dl vehnäjauhoja

1 dl korppujauhoja

1 ½ tl suolaa

1 maustemitta valkopippuria

1tl sitruunapippuria

rypsiöljyä paistamiseen

1. Anna kalapaketin sulaa osittain ja leikkaa se viipaleiksi (8-10 kpl).

2. Pyöritä viipaleet ensin vatkatussa munassa ja sitten jauho-korppujauho-mausteseoksessa.

3. Paista viipaleet pannulla öljyssä kypsiksi, kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

4. Tarjoa esim. perunoiden ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi