Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Jauheliha-porkkanapihvit

Alkuaan porkkanan juuri oli valkoinen, kunnes se sai oranssin värinsä Ranskassa jalostuksen myötä.

Jauheliha-porkkanapihvit

10 ohutta pihviä

400 g naudan jauhelihaa

2 porkkanaa

1 dl vettä tai maitoa

½ dl korppujauhoja

1 kananmuna

1 tl rakuunaa

1 tl suolaa

mustapippuria

1. Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi.

2. Mittaa kulhon pohjalle vesi tai maito ja sekoita siihen korppujauhot.

3. Anna turvota hetki.

4. Sekoita joukkoon jauheliha, porkkanaraaste, muna, kämmenellä hienonnettu rakuuna, suola ja pippuri.

5. Taputtele taikinasta kostutetuin käsin 10 ohutta pihviä leivinpaperin päälle uunipellille.

6. Paista uunissa 225°C:ssa noin 15 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi