Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Borssikeitto

Hyvän olon valintoja, pidä ruoka-annoksen koko kohtuullisena, rytmitä ateriat viisaasti ja syö säännöllisesti.

Borssikeitto

450 g raakoja punajuuria

2 porkkanaa

250 g valkokaalia

2 sipulia tai punasipulia

2 rkl öljyä

1 l kasvislientä

3 rkl punaviinietikkaa

suolaa, mustapippuria

2 rkl silputtuja yrttejä: timjamia, rakuunaa, rosmariinia

ruokaisuutta saat lisäämällä, kinkkua, nakkeja tai lihaa

1. Kuori juurekset. Leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi veitsellä tai monitoimikoneessa.

2. Suikaloi myös valkokaali ja kuoritut sipulit.

3. Kuumenna öljy suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki, älä ruskista.

4. Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla noin 30 minuuttia.

5. Mausta keitto makusi mukaan ja hauduta vielä hetki.

6. Tarjoa kevyt ranskankerman ja ruisleivän kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi