Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Puolukkavaahto

Vahapintaiset ja tummanvihreät lehdet, punaiset mehukkaat marjat ja taustalla jäkälää – mitä ihanin väriyhdistelmä syysaurinkoisessa metsässä.

Puolukkavaahto

2 dl puolukoita

2 dl kuohukermaa

1 dl valmista kinuskikastiketta

koristeeksi: puolukoita

1. Soseuta puolukat. Vaahdota kerma.

2. Lisää vaahtoon kinuskikastike ja jatka vatkaamista.

3. Sekoita puolukkasurvos varovasti vaahdon joukkoon.

4. Lusikoi vaahto annosmaljoihin.

5. Koristele kokonaisilla puolukoilla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi