Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Rousku-savulohisalaatti

Syksyn sienet ja kotimaiset herkulliset omenat tuovat vaihtelua ja pehmeän mehevää makua salaatteihin.

Rousku-savulohisalaatti

2 dl keitettyjä karva-, kangas- tai haaparouskuja

1 tl suolaa

1 punasipuli

2 omenaa

(noin 10 cm:n pala lehtisellerin vartta)

3 dl ruoanvalmistusjogurttia

suolaa, pippuria

400 g savulohta tai muuta savukalaa

1. Silppua keitetyt, jäähdytetyt rouskut ja pane kulhoon. Sekoita sienien joukkoon 1 tl suolaa.

2. Pane sienien päälle painoksi esim. pieni lautanen ja anna olla hetken aikaa.

3. Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa omenat ja lehtiselleri pieniksi kuutioiksi.

4. Valuta sienistä irronnut neste pois.

5. Sekoita sienet, sipulisilppu, omena- ja sellerikuutiot jogurtin joukkoon.

6. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna salaatin maustua viileässä pari tuntia.

7. Tarjoa savukalan ja hyvän leivän kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi