Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kanakeitto

Broilerin fileesuikaleet voi halutessaan korvata broilerijauhelihalla.

Kanakeitto

2 porkkanaa

1 iso sipuli

100g parsakaalia

1 paprika

6–8 perunaa

2 rkl öljyä

300 g suikaloitua broilerifileetä

suolaa, paprikajauhetta, currya, mustapippuria

1 ½ l vettä

1 kanaliemikuutio

100 g sulate- tai tuorejuustoa

2 rkl persiljasilppua

1. Kuori porkkanat ja suikaloi ne. Kuori ja silppua sipuli.

2. Paloittele parsakaalinvarsi ja -kukinto pieniin osiin. Suikaloi paprika.

3. Kuori ja lohko perunat. Nosta ne odottamaan kylmään veteen.

4. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kypsennä broilerisuikaleet. Mausta.

5. Kaada vesi kattilaan ja anna kuumentua. Lisää pilkotut kasvikset, broilerisuikaleet ja liemikuutio. Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

6. Lisää juusto paloina ja anna juuston sulaa keittoon.

7. Maista ja mausta mieleiseksi. Ripottele persiljasilppu keiton pinnalle.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi