Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Punajuurihummus

Punajuuri sisältää monipuolisesti kivennäisaineita, esimerkiksi kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, sinkkiä ja rautaakin. Energiaa punajuuressa on suunnilleen saman verran kuin porkkanassa.

Punajuurihummus

1 prk säilykekikherneitä (230 g)

300 g punajuuria

0,5 dl (oliivi)öljyä

2 valkosipulinkynttä

2 rkl tahinia eli seesamitahnaa

2 rkl sitruunamehua

1 tl juustokuminaa

1 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

1. Keitä, kuori ja paloittele punajuuret.

2. Valuta kikherneet ja huuhtele siivilässä.

3. Pane ainekset monitoimikoneeseen ja soseuta sileäksi tahnaksi.

4. Ohenna tahnaa tarvittaessa vedellä tai jogurtilla.

5. Tarjoa punajuurihummus dippinä tuoreiden kasvisten ja rapean leivän kanssa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi