Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Pyttipannu savukalasta

Sipulin tilalla voit käyttää purjoa ja kalan sijasta tähteeksi jäänyttä lihaa, kanaa tai sieniä.

Pyttipannu savukalasta

8 keitettyä perunaa

1 sipuli

2 rkl öljyä

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta

200 g lämminsavukalaa tms.

150 g kirsikkatomaatteja

1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna

4 kananmunaa

sitruunalohkoja, tilliä

1. Kuori kypsät perunat ja kuutioi ne. Hienonna kuorittu sipuli.

2. Ruskista perunat öljyssä ja lisää sipulit joukkoon.

3. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.

4. Lisää paloiteltu savukala, halkaistut kirsikkatomaatit ja ruohosipuli. Kuumenna, sekoita varovasti.

5. Paista munat häränsilmiksi ja nosta ne pyttipannun päälle.

6. Koristele halutessasi sitruunalohkoilla ja tillillä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi