Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Paprikainen kanapata

Helposti pilaantuvat elintarvikkeet säilytetään jääkaapissa noin +3- +5 asteessa. Tarkkaile jääkaappisi lämpötilaa silloin tällöin.

Paprikainen kanapata

500 g broilerin fileitä

2 rkl öljyä

suolaa, broilerimaustetta

2 dl vettä

2 dl ruokakermaa

3 rkl tomaattipyreetä

2 valkosipulin kynttä

2 paprikaa

1 iso sipuli

100 g sinihomejuustomurua

mustapippuria

1. Paloittele broileri. Ruskista palat padassa tai paksupohjaisessa kattilassa öljyssä.

2. Mausta suolalla ja broilerimausteella.

3. Lisää vesi ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.

4. Lisää tomaattipyree, suikaloidut paprikat ja hienonnetut valkosipulin kynnet, sekä sipuli.

5. Anna hautua hetki. Lisää sinihomejuusto ja mustapippuria. Kuumenna, sekoita ja lisää tarvittaessa vettä.

6. Maista ja mausta mieleiseksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi