Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Pannukakku-sienipitsa

Kangastatin malto sinistyy ensin leikkauspinnoista, mutta kypsennettäessä väri muuttuu takaisin kauniin vaaleankeltaiseksi.

Pannukakku-sienipitsa

2 dl maitoa

1 muna

0,5 tl suolaa

1 dl vehnäjauhoja

täyte:

3 dl pilkottuja kangastatteja

1-2 sipulia

2 rkl öljyä

mustapippuria, suolaa, pitsamaustetta

0,5 dl silputtua persiljaa

1 tomaatti

2 dl juustoraastetta

1. Sekoita maito, muna, suola ja jauhot sekaisin. Anna taikinan turvota 10-15 minuuttia.

2. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

3. Tee täyte. Hauduta sieniä jonkin aikaa pannussa öljyssä.

4. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja anna hautua vielä jonkin aikaa.

5. Mausta pippurilla, suolalla ja persiljasilpulla.

6. Levitä sieniseos puolikypsälle pannukakkupohjalle.

7. Lado tomaattiviipaleet päälle, ripottele pinnalle pitsamaustetta ja juustoraastetta.

8. Paista vielä noin 10-15 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi