Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Makkarakeitto

Juuriselleri on suosittu liemijuures, jota käytetään antamaan täyteläistä aromia varsinkin lihakeitoille ja -padoille.

Makkarakeitto

300 g lenkkimakkaraa

2 porkkanaa

150 g lanttua

pala juuriselleriä

6 Isoa perunaa

½ purjo

1 l lihalientä

0,5 dl hienonnettua persiljaa

suolaa, mustapippuria

1. Kuori ja kuutioi makkara. Ruskista makkarat kevyesti ja nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja kuutioi juurekset. Halkaise ja huuhtele purjo, leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

3. Kuumenna lihaliemi. Lisää juurekset ja perunat, keitä melkein pehmeiksi, noin 15 minuuttia.

4. Lisää keittoon makkarat. Anna kiehua vielä hetki.

5. Ripoittele pinnalle hienonnettua persiljaa.

6. Tarkista maku, mausta suolalla ja pippurilla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi