Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Ruohosipuliset kalapyörykät

Parhaiten ruohosipuli säilyy pakastettuna, kuivatessa iso osa aromista haihtuu.

Ruohosipuliset kalapyörykät

400 g kalafileetä

1 dl kermaviiliä

3/4 dl korppujauhoja

1 muna

1 tl suolaa

1 tl sitruunapippuria

1 dl ruohosipulisilppua tms.

ripaus jauhettua valkopippuria

1 rkl sitruunamehua

1. Turvota korppujauhot nesteessä.

2. Jauha kala yleiskoneella, lihamyllyllä tms.

3. Yhdistä kaikki seokseen tulevat aineet sekaisin.

4. Kypsennä pieni nokare murekemassaa pannulla ja tarkista maku mieleiseksesi.

5. Muotoile märin käsin pyöryköiksi ja paista kypsiksi pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi