Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Jauhelihakebakot

Jauhelihakebakot dipataan salsakastikkeeseen ja nautitaan aurinkoisen kesäsalaatin kera.

Jauhelihakebakot

400 g sika-nautajauhelihaa

1 kananmuna

100 g fetajuustoa

1 kesäsipuli varsineen pilkottuna

1 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

0,5 dl basilikaa silputtuna

1 sitruunan raastettu kuori

Lisäksi: varrastikkuja (puisia tai metallisia)

1. Pane puiset varrastikut veteen likoamaan.

2. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi.

3. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille.

4. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin tai paista uunissa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi