Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Sokeriherne-kukkakaalipata

Ensimmäiset kukka- ja parsakaalit valmistuvat heinäkuussa ja useita lajikkeita kasvattamalla satokausi kestää pitkälle syksyyn.

Sokeriherne-kukkakaalipata

2 rkl ruokaöljyä

2 tl currya

0,5 tl juustokuminaa

0,5 tl chiliä

3 valkosipulinkynttä

1 kukkakaali

200 g sokeriherneitä (palkoineen)

2 dl vettä

1 dl suolapähkinöitä rouhittuina

1 dl kesäsipulia pilkottuna

1. Kuumenna öljy padassa ja kuullota siinä currya, juustokuminaa ja chiliä hetki.

2. Lisää sitten viipaloitu valkosipuli ja anna sen pehmetä hetki.

3. Lisää pieniksi nupuiksi paloiteltu kukkakaali ja vesi.

4. Hauduta 2-3 minuuttia.

5. Paloittele sokeriherneet reiluksi paloiksi ja lisää pataan.

6. Jatka hauduttamista vielä hetki ja viimeistele rouhituilla suolapähkinöillä, sekä kesäsipulilla.

7. Tarjoile lisukkeena tai pääruokana uusien perunoiden kera.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi