Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kirkaslieminen kalakeitto

Kesäkasviksista ja itse pyydetystä kalasta keitetty keitto on satokauden parhaita herkkuja.

Kirkaslieminen kalakeitto

1 l kalalientä

1 laakerinlehti

maustepippureita ja suolaa

1-2 kesäsipulia varsineen

pala selleriä

1 palsternakka

1 porkkana

6 kesäperunaa

500 g siika-, kuha- tai ahvenfileetä

1 sitruunan mehu

1 valkosipulinkynsi

reilusti tilliä silputtuna

1. Lisää kiehuvaan kalaliemeen mausteet ja suikaloidut/pilkotut kasvikset.

2. Keitä kasvikset lähes kypsiksi ja lisää joukkoon kuutioidut perunat ja hetken päästä kalapalat.

3. Keitä hiljaa hauduttaen kypsäksi.

4. Lisää tarvittaessa vettä.

5. Mausta kypsä keitto sitruunamehulla ja tillisilpulla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi