Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kasvisnyytit grillissä

Vaihtele kasviksia sesongin mukaan ja nyytit voi valmistaa etukäteen grillaamista vaille valmiiksi.

Kasvisnyytit grillissä

1 keskikokoinen kesäkurpitsa

1 paprika

2 tomaattia

1 (puna)sipuli

noin 150 g fetajuustoa

2-3 valkosipulinkynttä

1 1/2 tl oreganoa

1 1/2 tl timjamia

mustapippurirouhetta

öljyä

1. Suikaloi kesäkurpitsa. Halkaise paprika ja poista siemenet, suikaloi.

2. Halkaise ja viipaloi sipulit ja lohko tomaatit. Valuta feta ja leikkaa kuutioiksi.

3. Yhdistä ainekset kulhossa. Pirskottele päälle öljyä ja ripottele mausteet joukkoon. Sekoita ja anna maustua.

4. Revi alumiinifoliosta neljä reilua palaa ja jaa ainekset niille. Nosta folion reunat ylös, mutta jätä nyytit hieman auki.

5. Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia lämpötilasta riippuen. Voit kypsentää nyytit myös 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi