Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Mummun marjapiiras

Superruoaksi mustikan tekevät sen sisältämät polyfenolit, joita siinä on eniten luonnonmarjoista.

Mummun marjapiiras

Pohja:

1 ½ dl juoksevaa margariinia

1 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 kananmuna

Täyte:

1 purkki (200 g) kermaviiliä

1 kananmuna

½ dl sokeria

5 dl marjoja

1. Voitele piirasvuoka rasvanokareella. Laita uuni kuumenemaan 200°C:seen.

2. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin. Yhdistä kaikki pohjan ainekset nopeasti taikinaksi.

3. Painele taikina piirasvuoan (halkaisija 20–27 cm) pohjalle.

4. Sekoita kermaviili, muna ja sokeri.

5. Ripottele marjat pohjan päälle ja kaada kermaviili päälle.

6. Paista 200°C:ssa noin 20-30 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi