Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Kantarellileivät

Yleensä sienet eivät kestä säilyttämistä, mutta kantarelli säilyy hyvänä viileässä ja ilmavassa paikassa muutaman päivän poimimisen jälkeen.

Kantarellileivät

1 l tuoreita kantarelleja

1 iso sipuli

margariinia

ripaus suolaa, valkopippuria ja mustapippuria

2 tomaattia ohuina siivuina

4 vaaleaa leipä siivua

1-2 dl juustoraastetta

1. Pilko kantarellit pieniksi paloiksi.

2. Paista pannulla kantarelleista enin neste pois, lisää nokare margariinia ja silputtu sipuli. Paista vielä hetki.

3. Lisää suola ja pippurit.

4. Laita uuni 200 asteeseen.

5. Voitele leivät margariinilla, laita niiden päälle tomaatti siivut ja paistettu sieni seos.

6. Ripottele pinnalle juustoraaste.

7. Laita uuniin ja paista noin 15 minuuttia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi