Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Bolognesekastike

Tomaattimurskan voi tehdä myös itse kesän kypsyttämistä ja upean punaisista tomaateista.

Bolognesekastike

1 rkl rypsiöljyä

1 sipuli silputtuna

400 g jauhelihaa

n. 1 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 rkl vehnäjauhoja

n. 500 g tomaattimurskaa

1 rkl tomaattipyreetä

3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

0,5 dl hienonnettua oreganoa tai basilikaa

0,5 tl chiliä

3-4 dl lihalientä

pala punaista paprikaa tai 1 porkkana suikaleina

1. Kuori ja silppua sipuli.

2. Kuumenna öljy kattilassa.

3. Lisää sipuli ja jauheliha. Paista kypsäksi käännellen.

4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

5. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kääntele hetki.

6. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja hienonnetut valkosipulinkynnet.

7. Mausta oreganolla tai basilikalla ja chilillä.

8. Lisää joukkoon lihaliemi ja pala punaista paprikaa tai kuorittu porkkana suikaleina.

9. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

10. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa maun mukaan.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi