Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Rukiiset letut, Savuahventäyte

Ahven on valittu Suomen kansalliskalaksi ja se esiintyy myös useissa paikkakuntavaakunoissa.

Rukiiset letut

6 dl maitoa

2 kananmunaa

2 dl ruisjauhoja

1 dl vehnäjauhoja

suolaa, 2-3 rkl öljyä

1. Sekoita maidon joukkoon kananmunat, jauhot, suola ja öljy. Anna turvota hetki.

2. Paista letut ja tarjoile savukalatäytteen kanssa.

Savuahventäyte

300 g savustettuja ahvenia perattuna

n. 2 kesäsipulia varsineen

2 dl raejuustoa

100 g tuorejuustoa

0,5 dl hienonnettua tuoretta tilliä

sitruunapippuria, sitruunamehua, suolaa

1. Hienonna perattu kala ja sipuli. Lisää raejuusto ja tuorejuusto.

2. Mausta tillillä, sitruunamehulla, sitruunapippurilla ja suolalla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi