Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Reseptit

Etlarin eväät: Savukalakeitto

Savustaa voi itsekin, savustuslaatikon pohjalle savustuspuruja, sekaan pari katajanoksaa, sekä sokeripalaa ja kalat ritilälle. Laatikko laitetaan grilliin tms. ja pieni tuli alle.

Savukalakeitto

1 l kalalientä

2 dl ruokakermaa

6 perunaa

2 porkkanaa

pala purjosipulia

1/2 tl valkopippuria

300 g paloiteltua savukalaa

1/2 ruukkua tilliä

1 rkl sitruunamehua

suolaa

1. Kuumenna kalaliemi.

2. Lisää joukkoon kuoritut ja lohkotut perunat, viipaloidut porkkanat ja suikaloitu purjo sekä mausteet.

3. Hauduta keittoa noin 20 minuuttia. Perkaa sillä välin kala.

4. Lisää kala, tilli, ruokakerma ja sitruunamehu lopuksi liemeen.

5. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi